Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار شرکتها ؛ به گزارش امور رسانه‌ای تی‌پی‌کو؛ مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تامین، هلدینگ دارویی شستا دوشنبه ۱۸ امرداد ماه ۱۴۰۰ برگزار شد.

دکتر محمد رضوانی‌فر، مدیرعامل شستا در این مجمع شخصا حضور، و جریان و روند برگزاری مجمع عمومی شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تامین را زیر نظر داشت.

 ریاست مجمع: دکتر جلال بهارستان، ناظران: دکتر سامان راجی و دکتر محمدابراهیم راعی و دبیر: مهندس علیرضا برقی بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر پویا فرهت، مدیرعامل تی‌پی‌کو ابتدا با ارائه یک گزارش جامع و مبسوط از عملکرد شرکت‌های گروه دارویی تامین؛ که در سال مالی منتهی به اردیبهشت 1400 غالبا رشدهایی بسیار خوب و چشم‌افسا داشتند؛ رضایت اولیه را در میان سهامداران این هلدینگ بزرگ دارویی کشور براتگیخت.

فرهت گفت: تی‌پی‌کو در سال گذشته فقط در یک مورد، موفق به دریافت ۴۱ گواهینامه GMP شده است؛ اهل فن می‌دانند یعنی چه؛ در سالی که غالب شرکت‌های دارویی دنبال گذران مجموعه‌های خود بودند و هستند، تعدادی از شرکت‌های گروه دارویی تامین قدم‌هایی بسیار ارزشمند برداشتند و در یک اقدام رو به جلو خطوط خود را اصلاح کرد و به استانداردها رساندند این در کنار رشد شاخص‌های تولید و سودآوری بود، و هیچ چیز متوقف نشد.

مقایسه آمار شرکت‌های بورسی دارویی با سایر همتایان در صنعت بخشی دیگر از سخنان دکتر فرهت را تشکیل می‌داد. او گفت: این موضوعات با حفظ و روند رشد سهم بازار تی‌پی‌کو محقق شده است. ما در بخش طراحی و اجرای پرتعداد سامانه‌های مدیریتی و عملکردی که پیش از این موجود نبود، هارمونی و انتظامی مهم را مسیرهای پیش رو دامن زدیم و این سامانه‌ها احاطه لازم را برای کنترل و رصد و پایین آوردن ضریب خطا فراهم آورد.

دکتر پویا فرهت، مدیرعامل با ارائه این گزارش، درباره ریز عملکرد و شفافیت مالی، نسبت‌ها و بهبود شاخص‌های‌ مالی هلدینگ و همچنین عرضه‌ی سهام دو شرکت در بورس هم سخن گفت: عرضه سهام «داروسازی دانا» (غیرمدیریتی) و «آنتی‌بیوتیک‌سازی ایران» (مدیریتی) را در آینده نزدیک در دستور کار خود قرار داده‌ایم.

همچنین اصلاح ساختار مالی شرکت‌ها، و نگه‌داشت نسبت هزینه مالی به فروش در کمترین میزان ممکن در صنعت، و اشاره به سهم ۱۰ درصدی محصولات جدید از کل فروش، دریافت ۴۱ گواهینامه GMP و ... از دیگر موضوعات ارزشمند گزارش مدیرعامل بود. گزارشی که در پایان به‌قدری بر سهامداران موثر افتاد که به دعوت یکی از ایشان، حاضران ایستادند و برای این گزارش مثبت و بسیار مطلوب تی‌پی‌کو را تشویق کردند.

دریک نگاه:

-تی‌پی‌کو سال مالی موفقی را پشت سر گذاشت.

-مدیرعامل و هیات مدیره شستا و همچنین قریب به اکثریت سهامداران از گزارش عملکرد قرائت شده اظهار رضایت و خرسندی داشتند به‌گونه‌ای که دکتر رضوانی‌فر پس از مجمع، در حساب کاربری خود شخصا از تلاش‌های مدیران و کارکنان تی‌پی‌کو تقدیر کرد.

-تی‌پی‌کو موفق به اخذ گزارش مقبول برای صورت‌های مالی تلفیقی هلدینگ شد

-رشد سود خالص و فروش چشمگیر بود

-همچنین سود تقسیمی حداکثری و برای هر سهم ۴۷۵۰ ریال تعلق گرفت که خودش یک رکورد در سال‌های فعالیت این هلدینگ بزرگ دارویی کشور به‌حساب می‌آمد.

-متن توئیتری دکتر رضوانی‌فر، مدیرعامل شستا برای تی‌پی‌کو که بلافاصله بعد از مجمع در صفحه شخصی ایشان انتشار یافت:

سودآوری همۀ شرکت‌ها، افزایش سهم بازار، رشد حاشیۀ سود ناخالص، عملیاتی و خالص، اخذ 41 گواهی GMP و عرضۀ 168 محصول جدید با تحقق سود خالص تلفیقی 3300 میلیارد تومانی بخشی از دستاوردهای هلدینگ دارویی شستا در مجمع سال 99 بود. از کارکنان، مدیران، و مدیریت هوشمندانه مدیرعامل هلدینگ سپاسگزارم.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: محمد رضوانی فر مدیر عامل شستا هلدینگ دارویی تامین دارویی تامین شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۱۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه جاری، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه جمعی از مسوولان این دانشگاه از مجموعه صنعتی هلدینگ زر (گروه صنعتی و پژوهشی زرنام) در استان البرز بازدید کردند و ضمن امضاء تفاهم نامه همکاری، در جریان فرآیند تولید و محصولات مختلف این شرکت قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است

دانشگاه آزاد اسلامی با هدف تحقق دانشگاه نسل سوم و چهارم یا همان دانشگاه کارآفرین و نیز به منظور تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه طرح ها و برنامه های مختلفی را در دست اجرا دارد که یکی از این طرح‌ها، امضای تفاهم نامه های همکاری مشترک میان دانشگاه و بخش‌های مختلف صنعتی است.

گروه زر در حال حاضر بزرگترین صادرکننده ایرانی انواع ماکارونی است که در سکوی نخست صنعت ماکارونی ایران قرار گرفته و توانسته است با ایجاد فضای رقابتی در صنعت، به عنوان اولین تولیدکننده انواع ماکارونی و پاستا با آرد سِمولینا در ایران، نقش مهمی را در ارتقاء کیفیت تولیدات داخلی به عهده بگیرد.

مدیران و کارکنان جوان این گروه در راستای اجرای برنامه‌های توسعه‌ای خود و دستیابی ایران به جایگاهی شایسته‌تر در صنعت و تجارت غذا، پروژه احداث و راه‌ اندازی بزرگترین مجتمع کارخانجات فرآوری عمیق غلات کشور با ظرفیت ۴ میلیون تن در سال و قابلیت دسترسی به شبکه حمل و نقل ریلی را آغاز کرده‌اند که شامل مجموعه‌های تولیدی انواع نشاسته، آرد، گلوتن، نان صنعتی، قند مایع، ماکارونی، کیک، کلوچه، بیسکوئیت، شیرینی، شکلات، غذای کودک، غلات پرک‌ شده، کورن فلکس و خوراک دام همراه با سیلوهای بزرگ ذخیره‌ سازی است.

در بیانیه این هلدینگ بزرگ صنایع غذایی کشور آمده است:«شرکت زر ماکارون در زمینه‌ تولید و عرضه‌ انواع محصولات فرآوری شده غلات فعالیت می‌کند. ما معتقدیم امنیت غذایی حق تمامی انسان‌هاست. لذا همواره تلاش می‌کنیم تا با استفاده از نیروی انسانی متخصص و متعهد، تکنولوژی روز دنیا، استفاده از بهترین مواد اولیه، بسته بندی استاندارد محصولات و با تکیه بر پویایی سازمانی در کمترین زمان، غذایی با بهترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت در دسترس تمامی مصرف‌کنندگان از هر طبقه اجتماعی قرار دهیم. همچنین با توسعه دانش، رعایت قوانین و مقررات زیست محیطی و بهداشتی، حفظ و توسعه نیروی انسانی شایسته، افزایش تولید و تنوع محصولات در کنار توجه به رشد پایدار در بازارهای داخلی و خارجی علاوه بر تکریم مشتریان و کارکنان، موجبات رضایت سهامداران و سایر ذینفعان سازمان را فراهم آوریم».

از سوی دیگر با توجه به اینکه توجه به امنیت غذایی پایدار همواره به عنوان یکی از اصلی ترین اولویت های دانشگاه آزاد اسلامی عنوان شده و این دانشگاه گام های بزرگی در سراسر کشور و با بهره مندی از ظفیت این شبکه بزرگ دانشگاهی در راستای سلامت و امنیت غذایی برداشته است، امضای تفاهم نامه علمی پژوهشی و فناوری با گروه صنعتی پژوهشی زرنام نیز گامی دیگر در جهت ارتقای ضریب امنیت غذایی کشور از سوی این دانشگاه است چرا که رشد علمی، استفاده از روش های نو و به روزرسانی تولید محصولات در تحقق این مهم و رهایی کشور از وابستگی حائز اهمیت است.

حسین کلانتری خلیل آباد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به امضای دو تفاهم نامه بین دانشگاه آزاد اسلامی و گروه صنعتی پژوهشی زر اظهار کرد: در واقع یک تفاهم نامه بین دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و هلدینگ صنعتی زرنام و یک تفاهم نامه نیز بین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و شرکت زرنام به امضا رسید.

وی ادامه داد: بر اساس تفاهم نامه ای که به امضای دکتر طهرانچی رسید با توجه به توانایی های علمی که دانشگاه آزاد اسلامی دارد، مشارکت در برگزاری همایش ها و نشست های علمی، رویدادهایی که در حوزه های نوآوری و مهارتی صدرا، فن بازار و ایده پردازی است، ظرفیت های مشترک در راستای انتقال تجربیاتی که در حوزه صنعت و دانشگاه میتوان ارائه کرد، مشارکت در طرح پویش، همکاری متقابل در راستای پیشرفت های صنعتی شرکت زرنام (گروه پژوهشی صنعتی زر) و همکاری در کاربردی کردن پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری صورت خواهد گرفت.

کلینیک صنعت در دانشگاه آزاد کرج راه‌اندازی می‌شود

کلانتری به راه اندازی «کلینیک صنعت» به عنوان یکی از محورهای همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی و گروه پژوهشی صنعتی زر اشاره و خاطرنشان کرد: این کلینیک در حوزه های مختلف از جمله مطالعات، بازاریابی، رفع موانع و مشکلات صنعت، تولید محصولات غذایی با هدف امنیت غذایی، تولید محصولات فراسودمند، چاپ و انتشار کتاب و مجلات و... میتواند فعالیت کند.

وی افزود: به احتمال زیاد دفتر کلینیک صنعت در داخل دانشگاه آزاد کرج راه اندازی خواهد شد چرا که اساتید در دانشگاه حضور دارند.

گروه صنعتی زرنام؛ عرصه ای برای دانشکدگان «کشاورزی، آب، غذا و فراسودمندها»

کلانتری تصریح کرد: طی تفاهم نامه ای که توسط دکتر طهرانچی به امضا رسید در موضوع «دانشکدگان» بیشتر ورود خواهد شد و دانشکدگان «کشاورزی، آب، غذا و فراسودمندها»، مرکز پژوهشی امنیت غذایی دانشگاه آزاد، کارگروه تخصصی فرآورده های غذایی فراسودمند و سلامت محور دانشگاه آزاد تهران و اصفهان وارد عمل می‌شوند.

انجام بالغ بر ۲ میلیاردتومان طرح‌های پژوهشی در سال جاری

وی ادامه داد: یک تفاهم نامه نیز بین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و شرکت زرنام در راستای "اجرایی کردن" تفاهم نامه قبلی به امضا رسید که انجام بالغ بر دومیلیاردتومان طرح‌های پژوهشی در سال جاری، راه اندازی زیرساخت های آزمایشگاهی و تحقیقاتی، ورود ۵۰۰ دانشجو به صنعت در راستای طرح پویش، برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت تخصصی برای کارکنان شرکت زر، اجرای برنامه های حوزه کارآفرینی، فناورانه، شغل محور و محصول محور، اجرای برنامه های ترویجی آموزشی، همکاری در همایش، نمایشگاه ها و نشست های تخصصی، تجاری سازی نتایج پژوهش های انجام شده، توانمندسازی کارکنان شرکت و خانواده های آنان، شناسایی و مستندسازی دانش و تجارب مدیران و خبرگان شرکت مواردی است که در این تفاهم نامه قید شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج با اشاره به اینکه این تفاهمنامه برای مدت دو سال به امضا رسیده است که در صورت تمایل طرفین قابل تمدید نیز هست، اضافه کرد: در خصوص نحوه اجرایی کردن تفاهم نامه نیز دو نفر یکی از دانشگاه آزاد اسلامی و یک نفر هم از شرکت زرنام عهده دار این مسوولیت شده اند.

وی خاطرنشان کرد: به موجب این تفاهم نامه مقرر شده تا این بخش صنعتی نیازها را به ما اعلام کنند و دانشگاه فرآیند اجرایی کردن را به عهده بگیرد که بخش هزینه ها را صنعت به عهده خواهد گرفت.

کلانتری تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه را از اصلی ترین مزایای این قبیل تفاهم نامه ها دانست و گفت: با انجام این طرح ها مباحثی چون نوآوری و کارآفرینی در دانشگاه بیشتر میشود و دانشجویان ما این امکان را پیدا میکنند که با فضای صنایع از نزدیک آشنا و از آن استفاده کنند ضمن اینکه طرح هایی همچون پویش و صدرا نیز قوی تر و غنی تر اجرا میشوند بر همین مبنا تعداد دانشجویان ما نیز افزایش پیدا میکند.

سالانه ۵۰۰ دانشجوی طرح پویشی وارد شرکت زرنام می‌شوند

وی با بیان اینکه به موجب این تفاهم نامه سالانه ۵۰۰ دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی در راستای طرح پویش وارد شرکت زر می‌شوند، تصریح کرد: با توجه به اینکه این تفاهم نامه به مدت دو سال منعقد شده است در مجموع این امکان وجو دارد تا ۱۰۰۰ دانشجو وارد این طرح شوند.

انتهای پیام/

نرگس موذنیان کد خبر: 1229559 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی طرح پویش

دیگر خبرها

  • کاهش رشد منفی موالید سالیانه در گیلان
  • ◄ تکذیب نقل قول ذکر شده از مدیرعامل راه آهن در پیامک ارسال شده برای کارکنان
  • جریمه ۸۷ میلیارد ریالی تاوان عمل نکردن به تعهدات ارزی
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه عضویت فلسطین را به رأی می‌گذارد
  • پشت پرده برکناری علی خطیر/ چه کسی مدیرعامل باشگاه استقلال می‌شود؟
  • تصویب بودجه ۱۴۰۳ هلال احمر
  • بودجه ۱۴۰۳ هلال احمر تصویب شد
  • ماده واحده بودجه ۱۴۰۳ هلال‌احمر تصویب شد
  • اهدای اعضای دانش آموز ۱۳ ساله اهل لالی به ۳ بیمار